Om 

Podcast der virker!

Du er med stor sandsynlighed havnet her, fordi du gerne vil blive klogere på om podcast er en kommunikationskanal, som din organisation også burde benytte. I så fald er du landet det helt rette sted. For vi ånder og lever for at skabe lydproduktion der virker.

I Podtribe Media producerer vi primært vores egne podcastkanaler fra top til tå. Men vi tilbyder sideløbende også at assistere med vores erfaringer og viden om mediet, så lydproduktion fremover ikke er en by i Rusland for jeres organisation.

Vi er desuden et 100 % uafhængigt medie, som er indstillet på at bevise, at man gennem kreativitet og nytænkning også i 2020 kan skabe selvstændige medier, som kan være bæredygtige.

 

Det gør vi ved at have fokus på langvarige og relationsskabende kommercielle partnerskaber, som er relevante og skaber gensidig værdi for alle. 

Esben Brandborg Østerby
Ulrik Varela Greve
Katrine Lyngby
Vores DNA

Autentisk nørderi

Vores værter brænder for deres niche. Deres nørdede viden skaber indhold der summer af autenticitet. Og lytterne elsker det! Engagement rate er kontinuerligt på 65-85 % fra start til slut. 

Annoncør venligt

Vores lyddesign er styrket til at inkorporere annoncer. Sammen med dig dykker vi ned i hvordan den helt rigtig vinkel på jeres budskab skal fremstå, så det bliver både spiseligt, relevant og brugbart.

Skalerbart indhold

Produktionen er designet således, at indholdet kan skaleres ved at øge produktionsvolumen, genbruge eller modernificere det eksisterende i andre sammenhænge og opdele afsnits i brudstykker. 

Vil du høre mere?

Ring til os på 24 65 70 58

Eller bliv kontaktet af Katrine

Kontakt os:

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Copyright af Podtribe Media 2020

E-mail: katrine@podtribemedia.dk

Tlf.: 24 65 70 58

CVR: 40089152