Podcast Annoncering

Det er ikke altid en god ide at din organisation laver sin egen podcast.

 

Ikke alene er det ressourcekrævende, men også svært at gro kanalen til et niveau indenfor en overskuelig fremtid, hvor rækkevidden vil tilsvare det budget I har polstret i det, hvis I nogensinde kommer derop.

Overvej derfor podcast annoncering i stedet. Her skal du netop ikke tænke på produktion eller rækkevidde. Det har den selvstændige podcast influencers allerede skabt.

Og det bedste af det hele er, at det er effektivt, billigt og relativt nemt at komme igang.

 

Annonce Muligheder

Tilpasset Annoncer

Dit budskab skal sidde i skabet. Upåagtet om det er 15 eller 45 sek. Derfor tilpasser vi din annonce og bygger narrativet sammen med dig.

Analytisk rapportering

Hver måned modtager du en oversigt over hvordan din annonce performer på engagement rate, CTR, køns og alders data og rækkevidde.

Lang livstidsværdi

Da podcast annoncering er en evergreen, betaler du en lav pris for en lang livstidsværdi. Det finder du ikke på nogle andre mediekanaler.

Annonce Eksempler

Der er mange forskellige måder at lave annoncerne på. Her kan du høre nogle eksempler på, hvad vi har lavet. 

Du avertere

Hør et eksempel på, hvor det er annoncøren selv, der speaker sit budskab

00:00 / 00:34

Hør et eksempel på, hvor det er vores vært, der speaker dit budskab

Vi avertere

00:00 / 00:37

Hør et eksempel på, hvor man mixer mellem speak fra annoncør og vært

00:00 / 00:58

Mix

Vores DNA

Autentisk nørderi

Vores værter brænder for deres niche. Deres nørdede viden skaber indhold der summer af autenticitet. Og lytterne elsker det! Engagement rate er kontinuerligt på 65-85 % fra start til slut. 

Annoncør venligt

Vores lyddesign er styrket til at inkorporere annoncer. Sammen med vores kunder dykker vi ned i hvordan den helt rigtig vinkel på annonce budskab skal fremstå, så det bliver både spiseligt, relevant og brugbart.

Skalerbart indhold

Produktionen er designet således, at indholdet kan skaleres ved at øge produktionsvolumen, genbruge eller modernificere det eksisterende i andre sammenhænge og opdele afsnits i brudstykker. 

Annonceudtalelse

Tilde Refstrup
Fonden for entreprenørskab

Tak for at tage os med på en lang række af spændende iværksætterrejser. Det er både lærerigt, motiverende og inspirerende at lytte til, og så viser flere af historierne på fineste vis, hvilke udfordringer og muligheder et ungt startup kan opleve. Vi er derfor glade for at kunne støtte op om ivaerksaetterhistorier.dk".

Kunder
 

Vil du høre mere?

Ring til os på 24 65 70 58

Eller bliv kontaktet af Katrine

Kontakt os:

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Copyright af Podtribe Media 2020

E-mail: katrine@podtribemedia.dk

Tlf.: 24 65 70 58

CVR: 40089152